Dit mooie familiehotel is verkocht!!

Te koop aangeboden in centrum van Makkum, zeer goed onderhouden en  compleet hotel restaurant met fraai zongericht terras, onroerend goed én onderneming.

Een BUITENKANS voor de forens die genoeg heeft van files, lange reistijd, drukte en stress!

Op een klein uur rijden van Amsterdam, ideaal voor degenen die altijd al dromen van een eigen hotel, B&B en/of restaurant bieden wij aan een volledig hotel-restaurant, voor de prijs van een klein appartement in Amsterdam!

Vanwege een carrière switch van de huidige uitbater en andere ambities van diens ouders, bieden wij te koop aan het bekende hotel-restaurant “Hotel de Waag en Brasserie De Eerste Rang” in Makkum.

Dit is het enige hotel met restaurant in het centrum van Makkum en gunstig gelegen aan de Markt in een karakteristiek pand. Makkum is een toeristische plaats met zeer veel bedrijvigheid.

De huidige exploitatie wordt uitgebaat in de vorm van een hotel-restaurant. Recent is het restaurant een nieuw concept gaan voeren en is omgebouwd tot pannenkoekenhuis, het enige pannenkoekenhuis in een straal van > 25 km.

Het pand is zeer geschikt voor meerdere en/of andere doeleinden. Met een simpele aanpassing is het pand uitermate geschikt als woonhuis met B&B maar ook is de benedenverdieping makkelijk in te richten als winkelruimte, workshop, sportzaal of bijvoorbeeld een salon. Ook het opsplitsen van het hotel in meerdere appartementen is relatief makkelijk te realiseren. Een pand vol mogelijkheden in de huidige of andere vorm.

Het sfeervolle restaurant beschikt over 58 zitplaatsen, een bar en een kinderspeelhoek. Achter in het restaurant bevinden zich de modern ingerichte toiletruimten en de zéér ruime open keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur.

Aan de achterzijde is de ontbijtzaal gesitueerd voor het ontbijtbuffet en biedt plaats aan ca. 32-36 personen. Deze ruimte wordt tevens gebruikt voor recreatieve doeleinden, met poolbiljart, tafeltennis mogelijkheid, grote flatscreen televisie en 2 dartbanen.

Verder zijn er op de begane grond nog diverse ruimten voor koel- en vriesopslag, droogmagazijn voor keukengoederen, meterkast, wasruimte, dranken- en emballageopslag, berging, C.V.-ruimte, fietsenstalling en kantoor. (thans gebruik als opslag)

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een eigen parkeerterrein, expeditie-ingang alsmede een buitenberging.

Voor het pand, pal op het zuiden gericht, bevinden zich twee terrassen. Een terras op eigen grond voor drie tafels met een bank en bijbehorende stoelen en een groot terras dat in 2016 volledig opnieuw en op maat is ingericht.

Het grote terras  heeft ca. 34 zitplaatsen, compleet met banken, tafels, stoelen, parasols, terrasschermen en heaters. De parasols zijn voorzien van afritsbare regengoten en transparante regenschermen.

Op de 1e en 2e verdieping bevinden zich 13 eigentijds ingerichte hotelkamers, allen voorzien van een eigen, moderne badkamer met douche, toilet en wasgelegenheid.

Het bedrijf is volledig voorzien van draadloos internet.

In 2009 en 2010 is het bedrijf volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en voldoet het aan alle door de overheid gestelde eisen en beschikt over alle benodigde vergunningen.

De (technische) installaties, zoals C.V, brandmelding, inbraak, drinkwater en elektriciteit zijn volledig up-to-date, evenals de aanwezige apparatuur.

Vele bedrijven en toeristen worden tot de vaste gasten gerekend en komen steeds weer terug, mede vanwege de goed bekendstaande keuken en complete en gastvrije verzorging.

De vraagprijs voor het onroerend goed én onderneming bedraagt tezamen € 795.000,- k.k. (voor het O.G. deel)

Documentatie

 
 • Vraagprijs registergoed VERKOCHT!!
 • Huurprijs registergoed VERKOCHT!!
 • Overname inventaris VERKOCHT!!
 • Omzet VERKOCHT!!
 • Brouwerij contract VERKOCHT!!
 • Speelautomaten contract VERKOCHT!!
 • Personeel VERKOCHT!!
 • Leveranciers VERKOCHT!!
 • Woning VERKOCHT!!
 • Overige informatie VERKOCHT!!
 • (studenten) kamers
 • Centrumlocatie
 • Dit object is verkocht!
 • Erfpacht
 • Inclusief Woning
 • Parkeerplaatsen