Naamloos-1

Han Berendschot


Han Berendschot beschouwt zichzelf als een nuchter mens. Hij staat bekend als professioneel, betrouwbaar en werkt altijd met een persoonlijke benadering. Zijn ruime ervaring in horecaland staat garant voor een uitgebreid netwerk van financiële dienstverleners, accountants, belastingdiensten, overheden en leveranciers in de horecasector. Een van zijn grote krachten is het sterke inlevingsvermogen in omstandigheden van anderen, dus ook die van u, als opdrachtgever.

Han Berendschot heeft o.a. voor grote brouwerijen talloze startende ondernemers begeleid. Kortom, voor een open, eerlijk en vooral verhelderend gesprek over aan- en verkoop van een horecabedrijf, of vragen over uw horeca exploitatie bent u bij BERENDSCHOT HORECA op het juiste adres.

Horeca Makelaardij


Han Berendschot, van BERENDSCHOT HORECA, is dé enthousiaste horecamakelaar in Noordoost Nederland. Door 30 jaar ervaring kent de horeca voor Han Berendschot geen geheimen meer. Ook bent u verzekerd van kundig advies voor horeca exploitaties. U krijgt optimale begeleiding bij het kopen en/of verkopen van alle soorten horecabedrijven, inventaris, goodwill, handelsnaam en/of onroerende zaken. Op deze site treft u onder meer aan mijn aanpak, voorstellen tot samenwerken en uiteraard het aanbod van bedrijven in portefeuille.

In verband met wensen van opdrachtgevers staan niet alle aangeboden bedrijven op deze site! Neem gerust contact op! Ik nodig u uit om verder te kijken. Heeft u vragen of zijn er zaken niet duidelijk kunt u altijd bellen of een e-mail sturen.

icon_aankoop

Reacties