Winnaar Terras Top -100, ‘t Gerecht in Heerenveen!!

Een TOP prestatie van een TOP zaak!! Gefeliciteerd!!

’t Gerecht Heerenveen wint Terras Top 100 2018

café 3123

’t Gerecht in Heerenveen is tot nummer één verkozen in de Terras Top 100 2018. De Friese onderneming wist zowel mystery visitors als de vakjury én de hoofdjury te overtuigen. ‘Binnen twaalf minuten staat je lunch hier op tafel’ en ‘Nee lijkt hier niet te bestaan.’

’t Gerecht Heerenveen wint Terras Top 100 2018

Eindelijk dan die felbegeerde 1e plek in de Terras Top 100. ’t Gerecht in Heerenveen staat er niet eens zo gek lang in, sinds 2015. Maar goed, er wordt dan ook ‘pas’ sinds zes jaar aan de weg getimmerd door ondernemers Geert Bosman, Luberto Agricola en Eric Kuindersma. Maar in die korte tijd hebben ze een zaak van formaat neergezet, met dito terras en topteam.

Vakjury: ‘Echt een topterras dit’

‘Alles is in goede staat en ziet er netjes uit. Zowel van binnen als van buiten is dit een heel mooi, goed onderhouden bedrijf. Het terras is kleurrijk en professioneel. Echt top!’. Dit zijn de eerste woorden in het vakjuryrapport. En dan moet het eigenlijke bezoek nog beginnen. Maar als we verder lezen, is het meteen duidelijk waarom ’t Gerecht de hoogste vakjuryscore haalde van alle bedrijven in de Terras Top 100 2018.

‘We worden meteen opgemerkt als we aan komen lopen, worden netjes begroet en krijgen een plek toegewezen. Ze helpt ons meteen.’ En dan die bijverkoop: ‘Het initiatief komt van de medewerker en ze heeft veel parate kennis. Zo wist ze al het gebak op te noemen dat er op dat moment aanwezig was en als we bestellen sluit ze af met een bedankje plus geruststelling dat het er aan komt.’ Uit het boekje dit.

180618, Heerenveen: Misset Horeca, 't Gerecht, Heerenveen Terras Top 100. Foto: Marcel van Hoorn.

Hoofdjury: ‘Geweldig ondernemersschap’

Doordat ’t Gerecht ook in de tweede ronde van de Terras Top 100 2018 goed scoort, krijgt het een bezoek van de hoofdjury. De drie ondernemers en hun team zetten die ochtend hun beste beentje voor en de hoofdjury is unaniem onder de indruk. ‘Als hier straks 300 gasten tegelijkertijd voor de deur staan, blijft de hele zaak rustig en wordt elke gast keurig geholpen’, merkt een jurylid op.

Vol overgave vertellen Geert Bosman, Luberto Agricola en Eric Kuindersma over ’t Gerecht. Ze beseffen terdege dat hun gesprek met de hoofdjury mede te danken is aan hun team -zo’n 130 medewerkers- dat in de eerste twee rondes zoveel indruk wist te maken. Tijdens het hoofdjurybezoek zetten witte en zwarte brigrade dan ook hun beste beentje voor. Ook het kijkje achter de schermen is indrukwekkend.

Terechte winnaar Terras Top 100 2018

Al met al is de jury onder de indruk van het totaalplaatje dat dit topbedrijf is. Zo’n 270 plekken binnen, 260 buiten en continu wordt iedereen extreem goed geholpen. Medewerkers lopen erbij om door een ringetje te halen, bestellingen komen snel -lunch binnen 12 minuten op tafel is de standaard hier-, drinken is koud, eten -indien nodig- warm. En dan

180618, Heerenveen: Misset Horeca, 't Gerecht, Heerenveen. Foto: Marcel van Hoorn.

ook nog eens de uitstraling van dat prachtige terras.

De stoelen comfortabel met mooie kussens en de tafels lijken continu te glimmen. Leuk ook die verhogingen om de hoek. Alle tafels ook uniform opgedekt en de omgeving vrij van zwerfvuil. ’t Gerecht maakt in z’n geheel een zeer professionele indruk en er is dan ook weinig op aan te merken. De Heerenveense onderneming is een meer dan terechte winnaar van de Terras Top 100 2018.

Bekijk het juryrapport van ‘t Gerecht: 
https://www.missethoreca.nl/cafe/artikel/2018/07/terras-top-100-2018-nr-1-gerecht-heerenveen-101306328

De volledige Terras Top 100:
https://www.missethoreca.nl/cafe/artikel/2018/07/ranglijst-terras-top-100-2018-101306229


Bron:
Misset’s Horeca 02 juli 2018